Naše speciality

Pizza Orgasmica

Domácí kynuté těsto, které je vypracované do kruhového plátu a doplněné Vámi vybranými ingrediencemi. Pizzu pečeme v pravé peci na dřevo při teplotě 380 °C až 500 °C.

Steak z mladého býčka

Steak z vyzrálé střední části hovězí svíčkové. Maso je prudce opečené z obou stran, kvůli zachování šťavnatosti. Naše bifteky pocházejí z mladých býčků chovaných na českých farmách. Před tepelnou úpravou necháváme každý biftek několik dní uzrát v konstantní teplotě 1°- 2°C.

Panna Cotta

Lehký smetanový dezert, který pochází z oblasti italského Piemontu. Vyznačuje se sladko-smetanovou chutí. Podáváme s dipem z lesních plodů a vanilkové zmrzliny.

Spaghetti aglio olio di manzo

Italské těstoviny jsou prokládané plátky marinované roštěné, která je dochucená bazalkovým pestem, česnekem a chilli papričkou. Spaghetti jsou zdobené rucolou a hoblinkami parmezánu. Všechny těstoviny připravujeme v úpravě al dente.